I stämningsfulla magasinslokaler med plats för drygt hundra personer och med en magnifik havsutsikt är Isbolaget den optimala platsen för en lyckad fest.

Vårt uppskattade catering-utbud består av en mängd olika utvalda bufféer. Samtliga buffér lämnar utrymme för era specifika önskemål, vare sig det gäller smakpreferenser eller allergier.

Donsö

Det är enkelt att ta sig till pittoreska Donsö direkt från centrala Göteborg. Vi hjälper gärna till att komponera upplägg med båt från Stenpiren direkt till Restaurang Isbolaget. Annars avgår färjor löpande från Saltholmen ut till ön på ca 20 minuter. Vill ni ha hjälp med frisör, blommor, fotograf eller liknande så har vi flera tips vi gärna hjälper er med.

BLOMMOR

På Donsö har vi en fantastisk trädgårdshandlare – trädgårdsstation som komponerar ihop ljuvliga blomsterarrangemang och buketter för fester och bröllop. Vill du slippa transport och logistik kring alla blommor kan vi varmt rekommendera Håkan och Lena till att sköta det där. För kontakt med Trädgårdsstation besök: www.instagram.com/tradgardstation

FRISÖR

Vägg-i-vägg med vår lokal finns frisör Helena Johansson. Vill du fixa din bröllopsfrisyr eller köra en klippning har du det tillgängligt i huset. Kontakta Helena på: 0768-784949

“Hur får vi hit gästerna?”

Eftersom det inte finns några bilfärjor eller broar till södra skärgården behöver gästerna ta sig en liten båttur. Det kan lösas på ett par olika sätt.

Vi samarbetar med sjötaxin och hjälper er gärna se till att på ett smidigt sätt få ut era gäster.

Det går regelbundna båtturer mellan Donsö och Saltholmen. För aktuell tidtabell gå in på vasttrafik.se och sök på turer mellan Saltholmens Brygga – Donsö.

På Styrsöbolagets hemsida styrsobolaget.se kan man föranmäla stora passagerargrupper och Styrsöbolaget sätter då om möjligt in en extra färja.

I vissa fall kan man hyra en färja i den mån det finns ledig kapacitet. Kontakt: Driftsledaren Fredrik Helm fredrik.helm@styrsobolaget.se

Västtrafiks kundservice: 0771-414300.

Saltholmens terminal: 031-297599

BRÖLLOPSFOTOGRAF

Vi samarbetar med fotograf Åsa Lännerström. Åsa beskriver sig själv såhär:

“Bröllopsfotograf som bor och utgår från Göteborg men tar mig dit ni finns (älskar ju såklart Donsö då vi har ett sommarhus här!)
Jag blir lite lycklig i magen när jag får till en fin bild, när ljuset sitter och känslorna flödar! Då får ni se en sprallig fotograf!
För mig är det viktigt att vi har en avslappnad stund och skrattar mycket, det är då bilderna kommer som gör att vi tillsammans skapar er historia!
Att fånga alla detaljer och ögonblick in emellan gör att vi får en naturlig känsla och dokumentation över er dag. Kika gärna in på min hemsida asalannerstrom.com för mer information och välkommen med er förfrågan!”

.

BRÖLLOPSKOORDINATOR

Vill du släppa all bröllopsplanering och ägna dig åt roligare saker har vi ett samarbete med IA Event – Izabell Andersson, bröllopskoordinator. För mer info, besök: wedding.iaevent.se

VAD INGÅR?

När ni abonnerar Hotell- och restaurang Isbolaget får ni tillgång till hela lokalen, vår inglasade altan alldeles invid vattnet med infravärme samt våra 14 dubbelrum med tillhörande lounge. Vi erbjuder vårt brudpar tidig incheckning from kl 12.00 på bröllopsdagen. Övriga gäster checkar in normaltid kl 15.00.

Det ingår upp till 2 konsultationer/möten.

Vår personal dukar upp matsalen enligt överenskommelse och då ingår dukar, porslin, glas, kandelabrar (enkla samt 3-armade) med långa stearinljus, en enkel snittblomma i glasvas samt att vi lägger ut bordsplacering och andra föremål som ex. festhäfte.

Mousserat vin med 1 påfyllning med tilltugg
Vår bröllops/fest-meny består av en härlig 3-rätters meny i havets tecken
Dryck till middagen
( 3 olika glas vin – förrätt, varmrätt eller öl/alkoholfritt/vatten/kaffe/te & dessertvin
Nattamat så som korv med bröd och klassiska tillbehör
Kostnad för dryck i baren eftermiddagen tillkommer

All personal ingår

MUSIK/DANS

Vår ljudanläggning med PA-System ingår. Önskar ni ha livemusik eller Dj så kopplar ni bara ihop oss med dom ni anlitat så sköter vi kontakten med dom ang. allt det tekniska. Ni har även tillgång till vår projektor med stor duk.

När ni önskar dansa så röjer vi borden och gör snabbt om lokalen till dansgolv. Då tänder vi scenbelysningen med olika färger som ger ett stämningsfullt dansgolv.

Som längst får festligheterna hålla på till kl 02.00 på natten. Vilket passar bra med sista båten som går från Donsö ca kl 02.00.

PRISER LOKAL & HOTELL HÖGSÄSONG

Isbolaget går inte att abonnera mellan den tredje helgen i maj –  andra helgen i september och inte under julbordstider. 

Lokalhyra: 35.000kr 

50% betalas in vid bokningstillfället och betalas ej tillbaka vid en ev. avbokning. Resterande 50% läggs på slutfakturan. 

Hotellet: 28.500kr 

Alla våra 14 dubbelrum distribuerar ni själva över. 

Ni väljer vilka av era gäster som ska bo på hotellet. Inga andra gäster än era gäster att ta hänsyn till. 

Våra rum: 

Plan 3 (högst upp) 

3 Standard dubbelrum med hamnutsikt (rek pris till era gäster: 1795kr/rum) 

2 Superior hörnrum med hamnutsikt (rek pris till era gäster: 1995kr/rum) 

4 Superior dubbelrum med havsutsikt (rek pris till era gäster: 1995kr/rum) 

1 Svit, Hörnrum med havsutsikt (rek pris till era gäster, om inte ni själva vill bo här: 2395kr/rum) 

Plan 2 

4 Superior balkongrum med hamnutsikt (rek pris till era gäster: 2195kr/rum) 

KUVERTPRIS

Från 1795kr/pers 

Priset avser mousserat vin till drink och snax, en fast 3-rätters meny som vår kock sätter. 3 glas vin , kaffe och te, 1 glas dessertvin. Nattamat med korv och klassiska tillbehör. 

Önskas annan meny kollar vi givetvis på det, då tillkommer det en kostnad som räknas på beroende på meny.

Minsta antal betalande vuxna: 70st

Vid ett mindre antal, betalas kuvertpriset upp till 70 gäster

(ex. ni blir 65 vuxna, Då läggs det till 5*1295kr på er faktura)

Kostnader som tillkommer:

Serveringsavgift för medhavd tårtan samt medhavt snacks/godis/frukt
Dryck från baren eftermiddagen tillkommer. 

Bra att veta:

Ingång till lokalen sker via vår inglasade altan.

Hotellet har en egen entré.

Det finns en dörr in till festlokalen genom loungen. (smidigt för de med småbarn och barnvagn)

Vår uteservering på hamnplan ingår ej. Vid fint väder kommer den vara öppen för andra gäster med en egen servering från vår ”foodtruck”.

Dessa gäster har ej tillgång till lokalen, toaletter eller liknade inne på Isbolaget utan är helt fristående.

Vi på Isbolaget gör inga tårtor.

Önskar ni ta med egen tårta löser vi plats för den i kylen samt tar hand om serveringen av denna.

Önskar ni snacks i form av chips, godis, frukt tas detta med själva och så tar vi hand om uppläggning samt servering av detta.

GALLERI

Matinspiration